Uradne ure

Ponedeljek - Četrtek
8:00 - 13:00
Petek
Ni uradnih ur

Email:

info@ris-kranj.si

Z vami že 20 let
Hvala za zaupanje

Pogoji uporabe spletne strani 2018-05-05T19:22:17+02:00

SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

To spletno mesto je namenjeno osebni uporabi obiskovalcev. Za dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo veljajo splošni pogoji, ki so podrobno opredeljeni v nadaljevanju, ter relevantna zakonodaja. S prijavo in dostopom do spletnega mesta www.ris-kranj.si obiskovalec brezpogojno in v celoti sprejema vsa določila, ki jih vsebujejo ti splošni pogoji.

Kazalo:
1. Pravica do intelektualne lastnine
2. Informacije v zvezi z izdelki in storitvami
3. Varovanje osebnih podatkov
4. Zunanje povezave
5. Pravo, ki se uporablja in pristojno sodišče
6. Uporaba kontaktnega obrazca in informativnega izračuna
7. Omejitev odgovornosti
8. Posodabljanje
9. Piškotki (cookies)
Spletno mesto objavlja družba Ris Računovodstvo d.o.o., s sedežem v Kranju na naslovu Cesta na klanec 8h, 4000 Kranj.

1. Pravica do intelektualne lastnine
Ris Računovodstvo obvešča uporabnike tega spletnega mesta, da so številni elementi na tem spletnem mestu:
a) zaščiteni z zakonodajo o avtorskih pravicah: to se lahko nanaša na članke, besedila, fotografije,  grafike…;

b) zaščiteni z zakonodajo o blagovnih znamkah: tu gre za blagovno znamko Ris Računovodstvo, ter  blagovne znamke strank, ki se pojavljajo na spletnem mestu.
Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletni strani izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin Spletne strani (na primer kopiranje, reproduciranje, distribuiranje…) v komercialne namene je prepovedana.

2. Informacije v zvezi z izdelki in storitvami
Informacije in ilustracije na straneh tega spletnega mesta temeljijo na ponudbi, veljavni v trenutku postavitve na splet ali posodobitve različnih strani spletnega mesta.
V okviru stalnega izboljševanja ponudbe lahko Ris računovodstvo kadarkoli spremeni ponudbo na spletni strani.

Storitve
Na tem spletnem mestu Ris Računovodstvo ponuja računovodske storitve.

3. Varovanje osebnih podatkov
Pregledovanje spletnega mesta www.ris-kranj.si je mogoče brez razkritja uporabnikove identitete ali kateregakoli drugega osebnega podatka.

Za vse osebne podatke, ki jih uporabnik vnese na spletni strani, velja naslednje:

1. upravljavec osebnih podatkov je Ris računovodstvo d.o.o., Cesta na klanec 8h, 4000 Kranj;

2. vsi osebni podatki, ki jih upravljavec na kakršenkoli način pridobi preko te spletne strani, so namenjeni izključno za izvajanje komercialnih aktivnosti upravljavca, družbe Ris računovodstvo, predvsem za potrebe prodajnih operacij, marketinga, neposrednega trženja, segmentiranja kupcev ter raziskav in analiz, s čimer se posameznik izrecno strinja;

3. osebni podatki so varovani skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 67-3701/2007, ZVOP-1).

Spremembe, izbris ali popravke osebnih podatkov je potrebno sporočiti na Ris računovodstvo d.o.o., Cesta na klanec 8h, 4000 Kranj ali na email naslov ris.info@siol.net.

4. Zunanje povezave
Pred postavitvijo zunanje povezave na spletno mesto www.ris-kranj.si je treba pridobiti predhodno soglasje Ris Računovodstva.
Ris Računovodstvo v nobenem primeru ne odgovarja za vsebino ter izdelke ali storitve, ki jih nudijo spletna mesta, ki vsebujejo zunanjo ali kakršnokoli drugačno povezavo do spletnega mesta www.ris-kranj.si.

5. Pravo, ki se uporablja in pristojno sodišče
Za morebitne spore iz naslova uporabe spletne strani se uporablja slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Kranju.
To pravno obvestilo lahko Ris Računovodstvo kadarkoli spremeni brez predhodnega obvestila. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

6. Uporaba kontaktnega obrazca in informativnega izračuna
Za uporabo obrazca uporabnik obišče spletno mesto www.ris-kranj.si, kjer mu je na voljo obrazec za kontakt ali informativni izračun. Takrat mora izpolniti vsa obvezna polja; prebrati in s pomočjo potrditvenega polja potrditi, da sprejema pogoje uporabe spletnega mesta Ris Računovodstvo.

Uporabnik lahko kadarkoli tudi zahteva izbris svojih podatkov. V tem primeru se izbrišejo vsi uporabnikovi osebni podatki.

7. Omejitev odgovornosti
Spletno mesto www.ris-kranj.si uporabljate izključno in v celoti na lastno odgovornost. Ris Računovodstvo ne odgovarja za neposredno ali posredno škodo, kot je materialna škoda, izguba podatkov ali programske opreme in finančna škoda, ki bi nastale zaradi uporabe tega spletnega mesta ali z njim povezanih spletnih mest.

8. Posodabljanje
Družba Ris Računovodstvo d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja in posodobitve splošnih pogojev in/ali vseh elementov, izdelkov in storitev, predstavljenih na tem spletnem mestu, brez predhodnega opozorila.
Zaradi vseh teh sprememb morajo uporabniki prebrati te splošne pogoje ob vsaki prijavi v sistem.

9. Piškotki (cookies)
To spletno mesto ima sistem piškotkov. Zato uporabnika obveščamo, da se med obiskom na tem spletnem mestu na njegov računalnik lahko samodejno shranijo piškotki.
V vaš osebni računalnik ali drugo napravo pošljemo enega ali več piškotkov (majhne datoteke, ki vsebujejo niz črk), da lahko na edinstven način prepoznamo vaš internetni brskalnik.
Piškotki beležijo vaš način uporabe spletnega mesta: trajanje prisotnosti na spletnem mestu, odhod s spletnega mesta, obiskane strani. Po zaslugi teh podatkov lahko ugotovimo, kateri elementi so najpomembnejši in tako izboljšujemo spletno mesto. Te piškotke torej uporabljamo z namenom izboljšanja kakovosti naših storitev.
Ti piškotki v nobenem primeru ne vsebujejo poimenskih informacij.
Uporabnik lahko onemogoči pošiljanje piškotkov, tako da spremeni izbirne nastavitve spletnega brskalnika.